Uitslagen Sneekweek dag 6

Sneek

Uitslagen zesde Sneekweekrace vandaag:

Lasermaster: 1. Schraffort, Eemnes ; 2. Jan Makkinga, Heerenveen ; 3. Martin Pereboom, Bloemendaal Laserradial: 1. Eric-Jan Westerhof, Sneek ; 2. Maud van Olst, Weesp ; 3. Hilde de Haas, Hilversum Laserradiaalmaster: 1. Jacques Monasch, Sneek ; 2. Henk Wittenberg, Oostzaan ; 3. Gert-Henk Bakker, Sneek 12-Voetsjol: 1. Emiel Westerhof, Sneek, Westerhof ; 2. Erik van der Meer, Grou, Jacqueline Brijder ; 3. Siebrand Deen, Joure, Froukje Deen 2.4mr: 1. Ruurd J Veldhuis, Kuinre ; 2. Henk van Heuveln, Borculo ; 3. Ferny Bakhuizen, Sneek Finn: 1. Tijmen van Rootselaar, Groningen ; 2. Peter Aukema, Sneek ; 3. Ronald Ruiter, Nijkerk Lark: 1. Anton Wachter, Leeuwarden ; 2. Harry Gierveld, Aadorp ; 3. Bennie Wiegers, Hengelo Ov Ok-Dinghy: 1. Peter van der Schaaf, Medemblik ; 2. Sybren Hornstra, Groningen ; 3. Jan van de Werf, Lunteren Solo: 1. Jj Arends, Giesbeek ; 2. Huub de Haas, Hilversum ; 3. Arnold Jippes, Workum Flitsa: 1. Linze Andringa, Naarden, Silke Zuidema ; 2. Timo Engelsma, Langweer, Coen Bijlsma ; 3. Britt Abma, Sneek, Ilse Jansma Flitsb: 1. Pien Griepsma, Drachten, Judith Jasper ; 2. Friso van der Bijl, Grou, Mart Hoekstra ; 3. Itte Klimp, Langweer, Maud Lodewijk Flitsc: 1. Brent Koeze, Leeuwarden, Jouke Overdijk ; 2. Sybrant Koek, Workum, Douwe Bosma ; 3. Thomas Schouten, Goenga, Siet Klimp Optimista: 1. Teun Binkhorst, Amsterdam ; 2. Marissa Ijben, Joure ; 3. Victor Vreede, Heemskerk Optimistb: 1. Jort Frankena, Sneek ; 2. Hidde Wapstra, Paterswolde ; 3. Sophie Drenth, Bogota Col Optimistc: 1. Taake Visser, Vianen ; 2. Floris Schraffordt, Naarden ; 3. Jasmijn Drenth, Bogota Schakel: 1. Ronald Damen, Eemnes, Stefan Riemersma ; 2. Erwin de Vries, Sneek, Leonie van der Zee ; 3. Hylke Engelsma, Langweer, Hilda Hoekstra Spanker: 1. Kees de Vries, Eelderwolde, Frans van Schellen ; 2. Coert Kool, Landsmeer, Lars ; 3. D. Hacquebord, Aalsum, Taco Hacquebord Top: 1. Marina Kamminga, Amsterdam, Jasper van der Veen ; 2. Guus van der Bles, Zuidlaren, Roel van der Bles ; 3. Jac de Boer, Zwolle, Guido Janssen Vaurien: 1. Jurgen Roman, Sneek, Peter de Zee ; 2. Thom de Haan, Sneek, Nico Lochorn ; 3. Jelmer Yntema, Sneek, Timo Gruis Vrijheid: 1. Betty Gietema, Scharnegoutum, Joost Mertens ; 2. Michiel Nijhof, Nijmegen, Paul Wassink ; 3. Froukje Kampen, Joure, Annora Stavenuiter Efsix: 1. Maarten Jansen, Arnhem, Rob Thonus ; 2. Sicco Beerda, Ijlst, Roel van den Beuken ; 3. Walter Hoppenbrouwers, Zwolle, Wimar van den Brink J22: 1. Lisanne Nijdam, Delft, Susanne Taekema, Derk Hillege, Rutger Vos ; 2. Hylke Kooistra, Delft, Bern Laninga, Timen Petri, Tamar Meibergen ; 3. Niels de Vries, Rotterdam, Anna van der Beek, Sipke de Man Randmeer: 1. Wim van Dam, Rijswijk, Anne van Dam, Wouter van Dam ; 2. Auke de Jong, Heeg, Folkert Attema, Evelien van Leeuwen ; 3. Rob Stavenuiter, Anna Paulowna, Bastiaan Stavenuiter, Thijs de Jong Sailhorse: 1. Tjep van Roon, Vlaardingen, Coen van Roon ; 2. Henk van Dijk, Geldrop, Elvier Custers ; 3. Hans Keulen, Koudum, Arjen Lanjouw Yngling: 1. Kaj Moorman, Loosdrecht, Jasper Schuddeboom, Sam Peeks ; 2. Peter Visch, Scharnegoutum, Jurgen Reiker, Ruurt van der Sluis ; 3. Margreeth Duit, Groningen, N. E. Vuurberg, Zita Divendal 30m2: 1. Siep-Jan Wiersma, Hempens, Gerard Pol, Sybo Smeding ; 2. Pieter Tuinstra, Sneek, Corine Geveke, Froukje Oostra ; 3. Johan Schootstra, Leeuwarden, Annet Schootstra, Gerben Meter G2: 1. Geert Wijma, Heeg, Poul Hoj Jensen ; 2. Jos Snijders Blok, Sneek, Mick van der Meer ; 3. Pieter-Bas Broshuis, Laren, Rolf Strietman Regenboog: 1. Gerard van der Krogt, Rotterdam, Bas Meerman, Jacco Goedkoop ; 2. Manfred van Munster, Wassenaar, Cees Nater, Ted van Munster ; 3. Eric Kampschreur, Leiderdorp, Marcel de Jong, Frank Bik Tirion21: 1. Ah Jonker, Leeuwarden, Henk Molemaker, Marieka Woortmeijer ; 2. Paul Zijm, Westervoort, Ingrid Zijm, Renske Zijm ; 3. Theo de Vries, Sneek, Gert de Lange, Ewoud Faber Olympiajol - GOLD: 1. Klaas Weissenbach, Goingarijp ; 2. Onno Yntema, Sneek ; 3. Rob Aukema, Sneek Olympiajol - SILVER: 1. J.J.Versteeg, Veenendaal ; 2. Ronald Leusink, Amersfoort ; 3. Michiel Eijsink, Made Splashblue - GOLD: 1. Lucas Peeters, Tilburg ; 2. Schram Emma, Huizen ; 3. Sven Buikema, Siddeburen Splashblue - SILVER: 1. Hugo de Fraiture, Delft ; 2. Florine de Geus, Nederhorst den Berg ; 3. Thijs Knecht, Hilversum Valk - GOLD: 1. Hero Mulder, Langweer, Pieter Zandstra ; 2. Hette van der Zwaag, Amsterdam, Johan Weissenbach, Pam Goudriaan ; 3. Menno Huisman, Anna Paulowna, Marcel van der Kooi Valk - SILVER: 1. Aafke Keizer, Amsterdam, Helmich Lambrechts, Peter van Grisven ; 2. Robin Maurice Bos, Sneek, Michiel Mulder, Liselot Zweep ; 3. Jacob Hofstra, Sneek, Rick Hofstra, Ivo Hofstra 16m2 - GOLD: 1. Arjen Kort, Sneek, Afke Deen ; 2. Erik Groeneveld, Midlaren, Elise Gruber ; 3. Jan Andringa, Joure, Rob Hoogenboom 16m2 - SILVER: 1. Hofstra, Grou, Hofstra ; 2. G.T.Harder, Lemmer, G.J.Harder ; 3. Jaap Kuin, Assen, Mieke Kuin Pampus - GOLD: 1. Jeroen de Groot, Foxhol, Rogier Slopsema ; 2. Dieuwe Dijkstra, Goingarijp, Paul Dijkstra ; 3. Maurice Schonk, Etten-Leur, Sjirk Brouwer Pampus - SILVER: 1. Quintus Lampe, Sneek, Caroline Lampe ; 2. Angela Brandsma, Sneek, Linda, Jacqueline & Ester ; 3. Jan P.Eringa, Offingawier, Wijtze J. de Boer

Auteur

redactie