Uitslagen Sneekweek dag 4

Sneek

Uitslagen Sneekweek vandaag race 4:

Lasermaster: 1. Rikkert Graat, Amstelveen; 2. Jan Makkinga, Heerenveen ; 3. Martin Pereboom, Bloemendaal Laserradial: 1. Eric-Jan Westerhof, Sneek ; 2. Merel Bij de Leij, Amsterdam ; 3. Maud van Olst, Weesp Laserradiaalmaster: 1. Henk Wittenberg, Oostzaan ; 2. Gert-Henk Bakker, Sneek ; 3. Frank Eggink, Amersfoort 12-Voetsjol: 1. Emiel Westerhof, Sneek; 2. Erik van der Meer, Grou, Jacqueline Brijder ; 3. Df Zandstra, Bussum, 2.4mr: 1. Jan ten Hoeve, Bad Zwischenahn ; 2. Bart Desaunois, Grootebroek ; 3. Ruurd J Veldhuis, Kuinre Finn: 1. Tijmen van Rootselaar, Groningen ; 2. Roel van Olst, Weesp ; 3. Ronald Ruiter, Nijkerk Lark: 1. Anton Wachter, Leeuwarden ; 2. Bennie Wiegers, Hengelo Ov ; 3. F. Bartels, Goutum Ok-Dinghy: 1. Hessel Hoekstra, Zenderen ; 2. Sybren Hornstra, Groningen ; 3. Peter van der Schaaf, Medemblik Solo: 1. Roel den Herder, Nijmegen ; 2. JJ Arends, Giesbeek ; 3. Arnold Jippes, Workum Flitsa: 1. Timo Engelsma, Langweer, Coen Bijlsma ; 2. Linze Andringa, Naarden, Silke Zuidema ; 3. Gerrit Foppe Wissels, Drachten, Niels Gerlofs Flitsb: 1. Ronan Koeze, Leeuwarden, Jetse Overdijk ; 2. Itte Klimp, Langweer, Maud Lodewijk ; 3. Barth Wijkstra, Terband, Fenna Donker Flitsc: 1. Sybrant Koek, Workum, Douwe Bosma ; 2. Brent Koeze, Leeuwarden, Jouke Overdijk ; 3. Thomas Schouten, Goenga, Siet Klimp Optimista: 1. Adriaan Ouwerkerk, Hilversum ; 2. Daan Groenendaal, Tienhoven ; 3. Teun Binkhorst, Amsterdam Optimistb: 1. Sophie Drenth, Bogota, Colombia ; 2. Florian Vreeburg, Hoofddorp,Erland ; 3. Zeb van Dorst, Utrecht,Erland Optimistc: 1. Taake Visser, Vianen ; 2. Jasmijn Drenth, Bogota ; 3. Tibbe Schraffordt, Eemnes Schakel: 1. Hans Hofstra, Oppenhuizen, Djawia Du Bois ; 2. Erwin de Vries, Sneek, Ilonka van der Zee ; 3. Laurens Hanselaar, Joure, Willem Terpstra Spanker: 1. Kees de Vries, Eelderwolde, Frans van Schellen ; 2. Coert Kool, Landsmeer, Lars ; 3. Jim Horrevoets, Sneek, Niels Horrevoets Top: 1. Guus van der Bles, Zuidlaren, Roel van der Bles ; 2. Dorianne Schuurman, Groningen, Mattie Kamminga ; 3. Jac de Boer, Zwolle, Guido Janssen Vaurien: 1. Jelmer Yntema, Sneek, Timo Gruis ; 2. Thom de Haan, Sneek, Nico Lochorn ; 3. Tim Spek, Gauw, Nick Zondervan Vrijheid: 1. Betty Gietema, Scharnegoutum, Joost Mertens ; 2. Michiel Nijhof, Nijmegen, Paul Wassink ; 3. Ewout Tesselaar, Broek Op Langedijk, Ytzen Renema Efsix: 1. Maarten Jansen, Arnhem, Rob Thonus ; 2. Walter Hoppenbrouwers, Zwolle, Wimar van den Brink ; 3. Jan Ligthart, Ede, Mathijs Ligthart J22: 1. Lisanne Nijdam, Delft, Susanne Taekema, Coen de Vries ; 2. Hylke Kooistra, Delft, Bern Laninga, Timen Petri, Tamar Meibergen ; 3. Niels de Vries, Rotterdam, Anna van der Beek, Sipke de Man Randmeer: 1. Wim van Dam, Rijswijk, Anne van Dam, Wouter van Dam ; 2. Wouter van der Gronden, Voorburg, Emilie van der Gronden, Rinse Joustra ; 3. Frans Sas, Lathum, Thea Smit, Vera Sas Sailhorse: 1. Han van der Hoeven, Haren, Reyer van de Griendt ; 2. Ton Bouchier, Garmerwolde, Roel Veenstra ; 3. Dirk Jahnke, Rostock, Wolfram Voigt Yngling: 1. Kaj Moorman, Loosdrecht, Jasper Schuddeboom, Sam Peeks ; 2. S. Minks, Sneek, Y.Minks, Thialda Otte ; 3. Margreeth Duit, Groningen, N. E. Vuurberg, Zita Divendal 30m2: 1. Siep-Jan Wiersma, Hempens, Gerard Pol, Sybo Smeding ; 2. Johan Schootstra, Leeuwarden, Annet Schootstra, Gerben Meter ; 3. Denny Rofekamp, Leeuwarden, Rick Nakken, Alwin Lochorn. G2: 1. Geert Wijma, Heeg, Poul Hoj Jensen ; 2. Jos Snijders Blok, Sneek, Mick van der Meer ; 3. Fedde Sonnema, Delft, Mark de Jager Regenboog: 1. Leo Hartman, Warmond, Rick Kampschreur, Fons Hartman ; 2. Jilko Andringa, Naarden, Sybren de Vries, Frank Bos ; 3. Marinus Schouten, Goenga, Peter Naeye, Hendrik Numan Tirion21: 1. Jelmer Jansma, Marum, Foppe Jansma, Liza Jansma ; 2. Fetze Gaastra, Scharnegoutum, Jorrit Ter Horst, Andries Flisijn ; 3. Paul Zijm, Westervoort, Ingrid Zijm, Renske Zijm Olympiajol - GOLD: 1. Bart de Zee, Drachten ; 2. Luut de Zee, Drachten ; 3. Rob Aukema, Sneek Olympiajol - SILVER: 1. J.J.Versteeg, Veenendaal ; 2. Michiel Eijsink, Made ; 3. Ben Tijssen, Zwolle Splashblue - GOLD: 1. Lucas Peeters, Tilburg ; 2. Bryan Westerink, 'T-Harde ; 3. Lars Vloemans, Zoetermeer Splashblue - SILVER: 1. Eline Ouwerkerk, Hilversum ; 2. Thijs Knecht, Hilversum ; 3. Hugo de Fraiture, Delft Valk - GOLD: 1. Hette van der Zwaag, Amsterdam, Johan Weissenbach, Pam Goudriaan ; 2. Menno Huisman, Anna Paulowna, Marcel van der Kooi; 3. Hero Mulder, Langweer, Pieter Zandstra Valk - SILVER: 1. Robin Maurice Bos, Sneek, Michiel Mulder; 2. Aafke Keizer, Amsterdam, Helmich Lambrechts, Peter van Grisven; 3. Jan Mulder, Amsterdam, Leo Hart Pampus - GOLD: 1. Jeroen de Groot, Foxhol, Rogier Slopsema ; 2. Paul Bournas, Hilversum, Ed v.d. Steene ; 3. Klaas Jasper, Sneek, Bram Pasma Pampus - SILVER: 1. Marco Bosma, Bosch & Duin, Pieter / Marjolijn Prins ; 2. Harry Kort, Lelystad, Dirk van der Zee ; 3. Quintus Lampe, Sneek, Caroline Lampe 16m2 - GOLD: 1. Bob Heineke, Loosdrecht, Kelly Heineke ; 2. Bas Mandemaker, Bodegraven, Jelle de Lange ; 3. Jan Andringa, Joure, Rob Hoogenboom 16m2 - SILVER: 1. Maarten Smit, Ijlst ; 2. Bauke Ijntema, Heerenveen, Hemmo Ijntema ; 3. Hofstra, Grou, Hofstra

Auteur

redactie