Familiedagen op Starteiland

Sneek

It Foarûnder en de KWS houden op maandag 8 en dinsdag 9 augustus van 12.00 tot 18.00 uur voor de tweede keer de familiedagen op het Starteiland. Hier zijn voor zowel jong als oud genoeg leuke activiteiten te doen.

,,We vinden het leuk om voor alle bezoekers van de Sneekweek iets te organiseren. Bovendien vinden we het belangrijk dat iedereen betrokken is bij alles wat de Sneekweek te bieden heeft", aldus Yodi Vellinga, een van de organisatoren. Zo wordt er op maandag ook een speciale Kids Schuimparty georganiseerd. Op deze manier kan de jeugd ook de sfeer proeven van de feestjes die ’s avonds door de oudere zeilers en toeschouwers worden gevierd. Op beide dagen zal er rond 12.00 uur een stormbaan klaarstaan bij de speeltuin op het Starteiland. Hier kan je je ook laten schminken en als karikatuur laten tekenen. Van 14.00 tot 15.00 uur zijn er dansworkshops bij de feesttent te volgen voor kinderen tot en met tien jaar. Vanaf 15.00 uur kan iedereen vanaf tien jaar daar ook terecht. De moves die hier geleerd worden, kunnen maandagavond geshowt worden op de Kids Schuimparty (18.30 uur) en de Mega Schuimparty (21.00 uur).

Auteur

Joshi Kuiper