Flinke Favorieten in Hemelum

Hemelum

De leukste winkelstraat van Friesland is komend weekend van 10.00 tot 17.00 uur te vinden op de Flinkefarm in Hemelum onder het mom van Flinke Favorieten. 

Een pop-up sfeer met ambachtelijke en afwisselende catering. Er worden voor zowel volwassenen als kinderen diverse workshops georganiseerd. Sterrig uit Sonnega geeft in de tuin van It Flinkeboskje in de ochtenden workshops yoga voor ouder en kind, Elias the Bubbleman blaast de grootste luchtbellen en leert het daarna ook aan de kinderen, hoe dit moet. Er wordt een wijn proeverij georganiseerd door Sâlt en Zucchero en je kunt in de middag een workshop handlettering volgen. Diverse bands zullen het geheel muzikaal opluisteren op beide dagen. Zaterdag speelt de Belgische band Leonore en sluit Treppenwitz af. Zondag trapt Wiebe Kaspers af en is het slotakkoord van Tim Tells.  

Auteur

Joshi Kuiper