The Sunny Sons op muziekterras

Sneek

The Sunny Sons staan donderdag vanaf 20.00 uur op het muziekterras op de Marktstraat in Sneek.

The Sunny Sons (zonen van de zon) is een gelegenheidsformatie rond de Sneeker slagwerker Wopke van der Molen en de Leeuwarder zanger/gitarist Melvin van Eldik. Het duo brengt een gevarieerd, swingend repertoire van bekende oude hits uit de jaren ’50, ’60 en ’70 van onder meer Elvis en the Beatles. Ook nostalgische Nederlandstalige krakers zullen worden gespeeld plus enkele Spaanstalige ‘evergreens’, zoals bijvoorbeeld: ‘Guantanamera’ en ‘La Bamba'. Van Eldik weet het publiek altijd op te zwepen met zijn enthousiaste performance en wordt daarin bijgestaan door de energieke, maatvaste Van der Molen. Kortom, een gezellig, zomers repertoire dat voorzien is van verrassende en kleurrijke arrangementen gebracht door twee entertainers.

Auteur

Joshi Kuiper