Drie songwriters op Marktstraat

Sneek

Op de Marktstraat in Sneek zullen de songwriters Jan Tekstra, Peter Krako en John Snijders zaterdag 23 juli vanaf 15.00 uur  hun eigen muziek en covers laten horen.

Jan Tekstra schreef veel nummers voor bekende artiesten, zoals Liesbeth List, Herman Brood en Mathilde Santing. Hij schreef de teksten voor de hits zoals ‘Je hoeft niet naar huis vannacht’, ‘Vrij zijn’ en ‘Het Water’ van Marco Borsato. Tekstra heeft net een nieuwe plaat uitgebracht met mooie songs die deze middag op akoestische gitaar zullen worden vertolkt. Peter Krako, gitarist van onder meer Piter Wilkens en Elske de Wall en solo artiest. Peter speelt covers van diverse artiesten zoals James Taylor, Luka Bloom en Steven Stills. Dit jaar is hij ook te zien op de Guitar RoadShow XL. Peter is net begonnen met schrijven en zal dan ook wat eigen liedjes brengen. Bij John Snijders is muziek een belangrijke levensbehoefte als onderdeel van zijn dagelijkse leven. Als gitarist en zanger weet hij veel getalenteerde muzikanten aan zich te binden. Naast vele optredens schrijft en componeert hij zijn eigen nummers. Deze middag speelt hij covers afgewisseld met eigen nummers. Met zijn band Goldfish gaat hij het najaar een cd maken. Hij zal zaterdag al nummers gaan spelen die op de nieuwe cd komen.

Auteur

Joshi Kuiper