Yoga en Zumba op strand

Oudemirdum/Heeg

Yoga-docentes Alie Schaap en Anneke de Vreeze van sportcentrum Omnia uit Sneek houden vanaf maandag 18 juli tot vrijdag 26 augustus Yoga en Zumbalessen op het strand in Oudemirdum en Heeg.

 ,,Je voeten in het zand, het geluid van ruisende golven in je oren, frisse lucht in je neus en de zon op je huid. Nergens ben je meer verbonden met de elementen dan op het strand, de ideale omgeving voor yoga”, aldus Yoga-docentes Alie Schaap en Anneke de Vreeze. De lessen Zumba worden iedere donderdag van 11.00 tot 12.00 uur gehouden op het strand in Heeg. De Yogalessen vinden iedere vrijdagochtend van 10.00 tot 10.45 uur plaats op strandpaviljoen De Hege Gerzen in Oudemirdum. De lessen worden samen met EspecialCare uit Sneek verzorgt. EspecialCare biedt begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Een van de speerpunten van EspecialCare is verbinding te maken met de maatschappij en het bevorderen van zelfstandigheid en een gezonde leefstijl.

Auteur

Joshi Kuiper