Modderdag op Kinderboerderij Sneek

Sneek

Lekker vies worden mag woensdag 29 juni van 11.00 tot 14.00 als op de Kinderboerderij in Sneek een zogenaamde modderdag wordt georganiseerd.

Het modderfestijn in Sneek is opgezet in samenwerking met 'buurman'Donkergroen. De Sneker modderdag is onderdeel van de International Mudday waarop honderdduizenden kinderen in Nederland en het buitenland actief bezig gaan met de natuur. Het is wetenschappelijk aangetoond dat buiten spelen in de natuur de ontwikkeling van kinderen enorm stimuleert. Op de Kinderboerderij in Sneek zullen de kinderen van een aantal deelnemende scholen de natuur gaan ontdekken. Met activiteiten zoals moddervoetbal, moddertouwtrekken en een spannend parcours zullen de kinderen gestimuleerd worden om onbegrensd met modder te spelen en één te worden met de natuur.

Auteur

redactie