Open Dag van Zorg en Welzijn bij Bascule

Sneek

Niet alleen klanten, maar ook andere bezoekers zijn op zaterdag 19 maart van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom bij dagbestedingslocatie Bascule in Sneek.

Bascule bevindt zich in het centrum van Sneek aan de Peperstraat 1 en biedt mensen met een verstandelijke beperking een nuttige dagbesteding. Bascule bestaat uit een kunst- en textielatelier én een winkel. In de winkel worden onder andere de zelf gemaakte artikelen verkocht. De Open Dag van Zorg en Welzijn is de traditionele afsluiting van de Week van Zorg en Welzijn en is een uitgelezen kans om nieuwe cliënten, aankomend vrijwilligers, buurtbewoners, scholieren en studenten kennis te laten maken met Talant en de gehandicaptenzorg. Talant helpt mensen met een verstandelijke beperking om hun eigen leven te leiden, op hun plek in de samenleving. We doen het samen. Samen met de cliënt, familie, vrienden, vrijwilligers en met andere organisaties.

Auteur

Joshi Kuiper