Zesde Ladies Night in Atrium

Sneek

De zesde Ladies Night Sneek georganiseerd door Easy events staat voor woensdag 16 maart op de kalender. Op een nieuwe locatie namelijk in het Atrium aan het Oud Kerkhof in Sneek.

In de zaal staan ruim 50 verschillende bedrijven klaar voor de bezoekende ladies met de leukste producten voor de vrouw van nu zoals voorjaarsmode, schoenen, tassen, kinder- en babykleding, woonaccessoires, waxmelts, thee, stroopwafels, body wraps, tekstborden, hand gemaakte sjaals en sieraden. Ook lokale ondernemers zijn aanwezig. Zo kunnen de nagels gedaan worden bij de nagelsalon, is er een kapper aanwezig, kan er advies worden gevraagd bij de opruimcoach of rouwverwerkings- coach en kan er genoten worden van een heerlijke handmassage. Daarnaast zijn bekende merken aanwezig zoals Tupperware, Blezi, Oriflame, Jemako, Cabana en Ha-Rag. Speciaal deze avond is de deelname van Samenloop voor Hoop Sneek. Zij krijgen hun stand cadeau van Easy events en hopen met hun deelname geld op te halen voor het KWF Kankerbestrijding. De avond is van 19.00 tot 22.00 uur. Voor de eerste 50 bezoekers staat er een goed gevulde goodiebag klaar.  

Auteur

redactie