Hail Caesar in Filmhuis Sneek

Sneek

Filmhuis Sneek vertoont op dinsdag 23 februari om 20.00 uur de film Hail Caesar in Cine Sneek.

Hail, Caesar! volgt een enkele dag in het leven van studiofixer Eddie Manix (Josh Brolin). Hij wordt geconfronteerd met een hele reeks problemen om op te lossen, waaronder de mysterieuze verdwijning van filmster Baird Whitlock (George Clooney). De rest van de indrukwekkende cast bestaat uit Ralph Fiennes, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Channing Tatum, Jonah Hill, Dolph Lundgren, Alden Ehrenreich, Christopher Lambert en Frances McDormand. De nieuwste creatie van Joel en Ethan Coen, een Amerikaans filmmakersduo, vooral bekend van eigenzinnige postmoderne films. Zij zijn bekend van bijvoorbeeld Raising Arizona, Fargo, The Big Lebowski, O Brother, Where Art Thou, No Country for Old Men, True Grit en Inside Llewyn Davis. Hun nieuwste film Hail, Caesar! is een musicalachtige komedie die zich afspeelt in de Gouden Periode van Hollywood.

Auteur

Joshi Kuiper