IJssculpturen terug in Sneek

Sneek

De ijssculpturen keren terug in Sneek. Dat gebeurt tijdens de tweede editie tijdens IJSkoud Sneek op de koopzondag van 7 februari.

Vanaf 12.00 uur gaan professionele artiesten op verschillende plaatsen in het centrum van Sneek grote blokken ijs te lijf om daar prachtige ijssculpturen van te maken. Er komen voor dit evenement twee internationale artiesten overgevlogen uit Engeland en Ierland om hier hun kunsten te vertonen. Belangstellenden kunnen ook zelf aan de slag bij de workshoptafel. Onder professionele begeleiding kan jong en oud zelf een ijssculptuur maken. Verschillende bedrijven uit Sneek hebben prachtige prijzen ter beschikking gesteld in het ‘ijzige voelblok’. Allerlei speelgoed, cadeau bonnen en andere prijzen zijn ingevroren in een groot ijsblok en het is aan het publiek om deze te bemachtigen door het ijs te laten smelten.

Auteur

redactie